Projectes En Gira

Closka

Description

+ info
placeholder image

CLOSKA és una experiència escènica íntima que submergeix l'audiència en un viatge fascinant. Els personatges, Ka i Clos, narren l'aventura de la seua companya Closka, una tortuga en una missió arriscada i incerta per trobar el seu camí a casa.

L'espectacle desplega un llenguatge artístic que entrellaça dramatúrgia, arts visuals i tecnologies emergents com el video-mapping i el live-cinema, desafiant així les fronteres entre diferents disciplines artístiques. La inspiració pel to i el ritme de l'espectacle prové dels grans mestres del Haiku, com Masaoka Shiki i Matsuo Bashō. CLOSKA porta la contemplació poètica un pas més enllà, transformant-la en una força que desperta la curiositat i estimula la creativitat en cada espectador, independentment de la seua edat.

Petit Big Blue

Description

+ info
placeholder image

PETIT BIG BLUE és gran i blau. És gran, blau i molt curiós. La seua curiositat el porta a llocs desconeguts i li evoca noves emocions.  Amb l'ajuda de ENE, podrà reconèixer aquestes emocions, fer-les front i emmagatzemar-les.

Prenent com a punt de partida l'univers pictòric de Wassily Kandinsky, farem un petit viatge amb ENE i PETIT BIG BLUE a través del seu nou inventari emocional.

La proximitat de l'audiència amb els intèrprets fa que l'espectacle siga una experiència única per als xiquets i els seus pares, permetent-los gaudir junts d'aquesta proposta on la dansa, les arts visuals i els mitjans digitals es presenten d'una manera completament desconeguda per a ells.

ivc
mislata
inaem
valencia